Aankoopinspectie

Zekerheid naast de roze bril...


Eindelijk! ........u heeft een woning gezien wat binnen uw budget past en gaat die met de makelaar voor het eerst bekijken.

Op het moment dat men de woning van binnen ziet, komen veel potentiële kopers in een zogenaamde roes en zien alleen nog maar de voordelen, zoals de geweldige ligging, dicht bij de school of winkels, de ruimte in de woning, het plekje. Maar men vergeet een ander aspect, zoals de technische staat van de woning.


LET OP! Bij de aankoop van een woning bent u als koper zelf verplicht om onderzoek te verrichten naar de algehele staat van de woning.

Wellicht ontbreekt het u aan de technische kennis om bouwkundige zaken te beoordelen.........zoals metselwerk, voegen, scheuren, kozijnen, houtrot, schilderwerk, stucwerk binnenwanden, wand- en vloertegels, lekkage, schimmel, houtworm, .............Dit is nog maar een kleine opsomming van zaken die u in de gaten moet houden.

Bent u hier niet kundig in en hebt u iemand nodig die wel verstand van zaken heeft?

Neem voor alle zekerheid de inspecteur van Lucide Home mee, twee paar ogen zien meer dan één! Tijdens een aankoopinspectie wordt er gekeken naar de algehele staat van de woning. Ook kan deze inspectie een sterke troef voor u zijn in de prijsonderhandelingen.


Wat kan Lucide Home voor u betekenen?

Op een afgesproken dag gaan wij met u de woning bekijken. Tijdens deze bezichtiging zullen wij u wijzen op zaken die om extra aandacht vragen. Dit is een standaard aankoopinspectie. Er worden geen bouwkundige metingen gedaan. Als er zich tijdens de inspectie zaken voordoen waarvoor meer duidelijkheid nodig is, kunt u altijd nog een aannemersbedrijf of bouwkundig expert inschakelen. Deze kan voor u metingen verrichten en eventueel een indicatie geven m.b.t. te maken kosten.